Pasta de ton cu branza si ceapa verde

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 29 Mai 2013 | 10814 vizualizari

 

Am vazut reteta pe site la Radu Popovici si mi-a placut mult,eu nu mananc asa picant ,asa ca am adaptat-o dupa gustul meu.Este foarte buna sa o incercati si voi! http://www.reteteleluiradu.ro/2013/03/16/pasta-picanta-de-ton-cu-ceapa-verde/

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie de ton 250 g
  • 1 cutie cu crema de branza Delaco “Ceva Fin” pufos
  • 3 cepe verzi
  • 1 lingurita de mustar
  • 1/2 legatura de patrunjel
  • sare,piper,boia dulce,ghimbir si praf de chilli
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de ton cu branza si ceapa verde:

Tonul se scurge de ulei ,se pune intr-un castron.

Se adauga deasupra crema de branza,se amesteca bine,

Ceapa si patrunjelul se taie marunt.

Se adauga peste compozitie,impreuna cu condimentele si mustarul.

Se serveste pe paine prajita

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de ton cu branza si ceapa verde" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv mozaic